COFFEE
ENJOY
ABOUT US#
Anywhere

Trends
AeroPress – Filtry papierowe Standard 350 sztuk
AeroPress – Filtry papierowe Standard 350 sztuk
Kenya Rungeto Karimikui filtr
Kenia, zawsze zbalansowana, zawsze owocowa, święty gral kaw speciality i zrównoważonego smaku.
Columbia San Javier dark roast
Słodka, dobrze zbalansowana o niskiej kwasowości, palona ciemniej niż inne nasze kawy, ale nie bardzo ciemno.
Rwanda Kamajumba Espresso 500g
Rwanda Kamajumba Espresso
Rwanda to bardzo mały afrykański kraj, produkujący wspaniałe kawy. Tutaj znajdziesz prawdziwego mytego klasyka „ fully washed” z regionu Nyamasheke uprawianego na wysokości około 2000 tysięcy metrów nad poziomem morza. Odmiana to słodki Red Bourbon który jest specjalnością tego kraju. Bourbon cechuje się kremowym i dobrym body i nutami słodko czekoladowymi, przełamana pieczonym jabłkiem. Mamy wrażenie z kilkuletniej obserwacji że Bourbon fantastycznie parzy się pod espresso, czy w kawiarce. Jest jakby łatwiejsza w zaparzaniu, wybacza wiele błędów a jak na kawę mytą ma duże body i specyficzną kremową teksturę.
Kolumbia Sweet Honey Espresso 500g
Kolumbia to jeden z krajów na mapie świata kawowego, który zaliczany jest Top producentów bardzo dobrej jakościowo kawy. Obróbka kawy honey to nic innego jak pozostawienie trochę miąższu na wiśni kawowej. Przekłada się to specyficzną słodycz przez cukry pozostałe w miąższu.
Farma położona w regionie Narino z farmy Tablon de Gomez i jest to specjalny projekt produkcji kawy w obróbce 48 godzinnej fermentacji przed suszeniem. Kawa z dużej wysokości Jako espresso dla koneserów wejdzie jak złoto. Espresso o bogatym aromacie, słodkie z nutą żurawiny. Bardzo polecamy!
Rwanda Gicumbi Filtr
Nasza nowa propozycja z Afryki, to kawa z kooperatywy „Cafe des Mamas” zarządzanej przez kobiety w Rwandzie. Świeży tegoroczny zbiór z Rwandy charakteryzujący się przyjemna i żywą owocowością porzeczek i aromatem bergamotki. Przypomina dobre zbiory z Kenii.
Kolumbia Pink Bourbon Las Perlitas Filtr
Królowa owocowości, albo Pink is the thing 🙂 Kawy Kolumbijskie ciągle nas zaskakują. Ta zaskoczyła owocami, taką kawę śmiało można nazwać królową owoców. W języku hiszpańskim Las Perlitas oznacza „małe perły”. Las Perlitas skupuje różne małe partie od farmerów w Huila, Antioquia i Nariño . których gospodarstwa znajdują się na wysokości od 1600 do 2000 m npm. W filiżance znajdzieci złożoność owoców! Od porzeczek do papai. Tekstura kawy jest musująca i jest jedną z bardziej owocowych jak jakie mieliśmy okazję spróbować 🙂 W paczkach wyłącznie świeży zbiór z 2024 roku. Życzymy miłej celebracji.
Newest
Kenya Rungeto Karimikui filtr
Kenia, zawsze zbalansowana, zawsze owocowa, święty gral kaw speciality i zrównoważonego smaku.
Columbia San Javier dark roast
Słodka, dobrze zbalansowana o niskiej kwasowości, palona ciemniej niż inne nasze kawy, ale nie bardzo ciemno.
Rwanda Kamajumba Espresso 500g
Rwanda Kamajumba Espresso
Rwanda to bardzo mały afrykański kraj, produkujący wspaniałe kawy. Tutaj znajdziesz prawdziwego mytego klasyka „ fully washed” z regionu Nyamasheke uprawianego na wysokości około 2000 tysięcy metrów nad poziomem morza. Odmiana to słodki Red Bourbon który jest specjalnością tego kraju. Bourbon cechuje się kremowym i dobrym body i nutami słodko czekoladowymi, przełamana pieczonym jabłkiem. Mamy wrażenie z kilkuletniej obserwacji że Bourbon fantastycznie parzy się pod espresso, czy w kawiarce. Jest jakby łatwiejsza w zaparzaniu, wybacza wiele błędów a jak na kawę mytą ma duże body i specyficzną kremową teksturę.
Kolumbia Sweet Honey Espresso 500g
Kolumbia to jeden z krajów na mapie świata kawowego, który zaliczany jest Top producentów bardzo dobrej jakościowo kawy. Obróbka kawy honey to nic innego jak pozostawienie trochę miąższu na wiśni kawowej. Przekłada się to specyficzną słodycz przez cukry pozostałe w miąższu.
Farma położona w regionie Narino z farmy Tablon de Gomez i jest to specjalny projekt produkcji kawy w obróbce 48 godzinnej fermentacji przed suszeniem. Kawa z dużej wysokości Jako espresso dla koneserów wejdzie jak złoto. Espresso o bogatym aromacie, słodkie z nutą żurawiny. Bardzo polecamy!
Rwanda Gicumbi Filtr
Nasza nowa propozycja z Afryki, to kawa z kooperatywy „Cafe des Mamas” zarządzanej przez kobiety w Rwandzie. Świeży tegoroczny zbiór z Rwandy charakteryzujący się przyjemna i żywą owocowością porzeczek i aromatem bergamotki. Przypomina dobre zbiory z Kenii.
Kolumbia Pink Bourbon Las Perlitas Filtr
Królowa owocowości, albo Pink is the thing 🙂 Kawy Kolumbijskie ciągle nas zaskakują. Ta zaskoczyła owocami, taką kawę śmiało można nazwać królową owoców. W języku hiszpańskim Las Perlitas oznacza „małe perły”. Las Perlitas skupuje różne małe partie od farmerów w Huila, Antioquia i Nariño . których gospodarstwa znajdują się na wysokości od 1600 do 2000 m npm. W filiżance znajdzieci złożoność owoców! Od porzeczek do papai. Tekstura kawy jest musująca i jest jedną z bardziej owocowych jak jakie mieliśmy okazję spróbować 🙂 W paczkach wyłącznie świeży zbiór z 2024 roku. Życzymy miłej celebracji.
Bestsellers
AeroPress – Filtry papierowe Standard 350 sztuk
AeroPress – Filtry papierowe Standard 350 sztuk
Kenya Rungeto Karimikui filtr
Kenia, zawsze zbalansowana, zawsze owocowa, święty gral kaw speciality i zrównoważonego smaku.
Columbia San Javier dark roast
Słodka, dobrze zbalansowana o niskiej kwasowości, palona ciemniej niż inne nasze kawy, ale nie bardzo ciemno.
Rwanda Kamajumba Espresso 500g
Rwanda Kamajumba Espresso
Rwanda to bardzo mały afrykański kraj, produkujący wspaniałe kawy. Tutaj znajdziesz prawdziwego mytego klasyka „ fully washed” z regionu Nyamasheke uprawianego na wysokości około 2000 tysięcy metrów nad poziomem morza. Odmiana to słodki Red Bourbon który jest specjalnością tego kraju. Bourbon cechuje się kremowym i dobrym body i nutami słodko czekoladowymi, przełamana pieczonym jabłkiem. Mamy wrażenie z kilkuletniej obserwacji że Bourbon fantastycznie parzy się pod espresso, czy w kawiarce. Jest jakby łatwiejsza w zaparzaniu, wybacza wiele błędów a jak na kawę mytą ma duże body i specyficzną kremową teksturę.
Kolumbia Sweet Honey Espresso 500g
Kolumbia to jeden z krajów na mapie świata kawowego, który zaliczany jest Top producentów bardzo dobrej jakościowo kawy. Obróbka kawy honey to nic innego jak pozostawienie trochę miąższu na wiśni kawowej. Przekłada się to specyficzną słodycz przez cukry pozostałe w miąższu.
Farma położona w regionie Narino z farmy Tablon de Gomez i jest to specjalny projekt produkcji kawy w obróbce 48 godzinnej fermentacji przed suszeniem. Kawa z dużej wysokości Jako espresso dla koneserów wejdzie jak złoto. Espresso o bogatym aromacie, słodkie z nutą żurawiny. Bardzo polecamy!
Rwanda Gicumbi Filtr
Nasza nowa propozycja z Afryki, to kawa z kooperatywy „Cafe des Mamas” zarządzanej przez kobiety w Rwandzie. Świeży tegoroczny zbiór z Rwandy charakteryzujący się przyjemna i żywą owocowością porzeczek i aromatem bergamotki. Przypomina dobre zbiory z Kenii.
Kolumbia Pink Bourbon Las Perlitas Filtr
Królowa owocowości, albo Pink is the thing 🙂 Kawy Kolumbijskie ciągle nas zaskakują. Ta zaskoczyła owocami, taką kawę śmiało można nazwać królową owoców. W języku hiszpańskim Las Perlitas oznacza „małe perły”. Las Perlitas skupuje różne małe partie od farmerów w Huila, Antioquia i Nariño . których gospodarstwa znajdują się na wysokości od 1600 do 2000 m npm. W filiżance znajdzieci złożoność owoców! Od porzeczek do papai. Tekstura kawy jest musująca i jest jedną z bardziej owocowych jak jakie mieliśmy okazję spróbować 🙂 W paczkach wyłącznie świeży zbiór z 2024 roku. Życzymy miłej celebracji.
Fust Delivery
That, lungo as coffee viennese extraction beans Acerbic coffee medium arabica as coffee viennese.
Professional Team
Filter strong, dark cultivar siphon arabica as java sweet acerbic, half and half mug robusta coffee.
Official Guaranty
Rich black frappuccino acerbic, as coffee viennese sit percolator acerbic robusta. Americano aroma crema.