Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie wszystkich wyników: 15
Kraj: Columbia
Odmiana: Geisha
Profil sensoryczny: żelki owocowe, kiwi, truskawka, owoc kaktusa
Kraj: Kolumbia
Odmiana: Caturra , Bourbon, Typica
Profil sensoryczny: banany, melon, musująca
Odmiana: Castillo, Colombia, Caturra, Pink bourbon
Profil sensoryczny: karmel, mleczna czekolada, wiśnie
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Centroamericano
Profil sensoryczny: nektarynka, czekolada, czarna herbata
Kraj: Ethiopia
Odmiana: Ethiopian Heirloom
Profil sensoryczny: truskawki, jagody, bergamotka, ciasto cytrynowe
Kraj: Guatamala
Odmiana: Caturra, pache
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, papaya, arbuz
Kraj: India
Odmiana: Catimor
Profil sensoryczny: kandyzowana żurawina, orzechy, ciasto z kakao
Kraj: Nikaragua
Odmiana: Java
Profil sensoryczny: ciastko biszkoptowe, suszone morele, śliwki, kakao
Odmiana: Pink bourbon
Profil sensoryczny: konfitura malinowa, lemoniada, cukier muscovado
Kraj: Salvador
Odmiana: Bourbon
Profil sensoryczny: owoce cytrusowe, lawenda
Kraj: Tanzania
Odmiana: K, Kent, N, Bourbon
Profil sensoryczny: toffi, żurawina, grejpfrut
Kraj: Brazylia
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: guava, papaja, liczi
Profil sensoryczny: czekolada mleczna, praliny z nadzieniem orzechowym
Kraj: Brazylia, Ethiopia
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, toffi, słodkie owoce.
Kraj: Columbia/Tanzania
Profil sensoryczny: liczi, brzoskwinia bufo, likier amarula, kwiaty