Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie wszystkich wyników: 14
Kraj: Columbia
Odmiana: Caturra, Colombia, Castillo
Profil sensoryczny: cukier trzcinowy, przyprawy korzenne, likier migdałowy
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: cukierki toffee, mleczna czekolada, cynamonki
Kraj: Salvador
Odmiana: Pacamara, Bourbon, Caturra
Profil sensoryczny: słodka czekoladowa, niska kwasowość, z aromatem owoców pestkowych, lekko kwiatowa
Kraj: Ethiopia
Odmiana: Heirloom
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, earl grey, brzoskwinie
Kraj: Brazylia
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: likier migdałowy, karmel, słodkie owoce tropikalne
Kraj: Uganda
Odmiana: Erecta, Nganda
Profil sensoryczny: ananas, czekolada, orzechy macadamia, goździki
Odmiana: Caturra, Castillo, Columbia
Profil sensoryczny: likier wiśniowy, ananas, brzoskwinia, truskawka, rodzynki
Odmiana: Mundo Novo, Catuai, Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, prażone migdały, kakao
Profil sensoryczny: toffee, czekolada, orzechy laskowe
Profil sensoryczny: orzechy laskowe, mleczna czekolada, toffee
Kraj: Columbia/Costa Rica/India Blend
Profil sensoryczny: dojrzałe wiśnie, karmel, prażone migdały, orzech laskowy
Kraj: Brazylia, Ethiopia
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, toffi, słodkie owoce.
Kraj: Brazylia, Indie
Odmiana: Yellow Catuai, Mundo Novo, Kent
Profil sensoryczny: ciemna czekolada, przyprawy korzenne, śliwka węgierka
Kraj: Brasil/Uganda/Columbia
Profil sensoryczny: czekolada, suszone owoce, prażone orzechy, jeżyny