Tokawa
Palarnia kawy
Showing 10–18 of 21 results
Kraj: Brazylia
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, migdały, prażone orzechy
Odmiana: Mundo Novo, Catuai, Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, prażone migdały, kakao
Odmiana: Uva
Profil sensoryczny: morele, marcepan, suszone mango
Kraj: Kolumbia
Odmiana: Caturra, Pink Bourbon, Geisha
Profil sensoryczny: owoc granatu, melon, wiśnie, kwiatowy aromat
Kraj: Kenya
Odmiana: SL28, SL34
Profil sensoryczny: porzeczki, mandarynka, herbata, dosyć słodka jak na Kenię
Kraj: Rwanda
Odmiana: Red Bourbon
Profil sensoryczny: kompot truskawkowy, syrop z trzciny cukrowej
Kraj: Columbia/Costa Rica/India Blend
Profil sensoryczny: dojrzałe wiśnie, karmel, prażone migdały, orzech laskowy
Kraj: Brazylia, Ethiopia
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, toffi, słodkie owoce.
Kraj: Brazylia, Indie
Odmiana: Yellow Catuai, Mundo Novo, Kent
Profil sensoryczny: ciemna czekolada, przyprawy korzenne, śliwka węgierka