Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie 1–16 z 30 wyników
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Yellow Obata
Profil sensoryczny: słodkie owoce tropikalne, brzoskwinie
Kraj: Columbia
Odmiana: Castillo, Colombia, Caturra, Pink bourbon
Profil sensoryczny: karmel, mleczna czekolada, wiśnie
Odmiana: Caturra, Colombia, Castillo
Profil sensoryczny: cukier trzcinowy, przyprawy korzenne, likier migdałowy
Odmiana: Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: cukierki toffee, mleczna czekolada, cynamonki
Kraj: Salvador
Odmiana: Pacamara, Bourbon, Caturra
Profil sensoryczny: słodka czekoladowa, niska kwasowość, z aromatem owoców pestkowych, lekko kwiatowa
Kraj: Ethiopia
Odmiana: Heirloom
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, earl grey, brzoskwinie
Profil sensoryczny: kwiatowa- rumianek, róża, guma balonowa, mango
Odmiana: Caturra , Catuai
Profil sensoryczny: pudrowe cukierki malinowe, rum z przyprawami korzennymi
Kraj: Guatamala
Odmiana: Catuai, Catimor, Sarchimor, Anacafe14
Profil sensoryczny: karmel, słodkie jabłka, cynamon
Kraj: Honduras
Odmiana: Typica
Profil sensoryczny: owoce tropikalne, pina colada, żelki owocowe
Kraj: Brazylia
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: likier migdałowy, karmel, słodkie owoce tropikalne
Kraj: India
Odmiana: Catimor
Profil sensoryczny: kandyzowana żurawina, orzechy, ciasto z kakao
Kraj: Kenya
Odmiana: SL28, SL34, Batian, Ruiru
Profil sensoryczny: czerwone porzeczki, agrest, toffi
Kraj: Meksyk
Odmiana: Sarchimor, Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: zielone jabłko, trawa cytrynowa, cukier trzcinowy, brzoskwinie
Odmiana: Pink bourbon
Profil sensoryczny: konfitura malinowa, lemoniada, cukier muscovado