Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie 17–31 z 31 wyników
Kraj: Brazylia
Odmiana: Uva
Profil sensoryczny: morele, marcepan, suszone mango
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: guava, papaja, liczi
Kraj: Kolumbia
Odmiana: Columbia, Castillo
Profil sensoryczny: musujące owoce tropikalne, banany, cukierki owocowe
Odmiana: Caturra, Pink Bourbon, Geisha
Profil sensoryczny: owoc granatu, melon, wiśnie, kwiatowy aromat
Kraj: Honduras
Odmiana: Pacas, Bourbon
Profil sensoryczny: owocowe żelki, owoce tropikalne
Kraj: Kenya
Odmiana: SL28, SL34
Profil sensoryczny: porzeczki, mandarynka, herbata, dosyć słodka jak na Kenię
Odmiana: Caturra, Castillo
Profil sensoryczny: kompot truskawkowy, lavenda, owoce tropikalne
Kraj: Rwanda
Odmiana: Red Bourbon
Profil sensoryczny: dżem truskawkowy, owocowe cukierki pudrowe
Profil sensoryczny: kompot truskawkowy, syrop z trzciny cukrowej
Kraj: Columbia/Costa Rica/India Blend
Profil sensoryczny: dojrzałe wiśnie, karmel, prażone migdały, orzech laskowy
Kraj: Brazylia, Ethiopia
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, toffi, słodkie owoce.
Kraj: Brazylia, Indie
Odmiana: Yellow Catuai, Mundo Novo, Kent
Profil sensoryczny: ciemna czekolada, przyprawy korzenne, śliwka węgierka
Odmiana: Castillo
Profil sensoryczny: brązowy cukier, migdały, orzech ziemny, słodka pomarańcza
Kraj: Brasil/Uganda/Columbia
Profil sensoryczny: czekolada, suszone owoce, prażone orzechy, jeżyny
Kraj: Columbia/Tanzania
Profil sensoryczny: liczi, brzoskwinia bufo, likier amarula, kwiaty