Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie 1–16 z 20 wyników
Kraj: Columbia
Odmiana: Castillo, Colombia, Caturra, Pink bourbon
Profil sensoryczny: karmel, mleczna czekolada, wiśnie
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: cukierki toffee, mleczna czekolada, cynamonki
Odmiana: typica
Profil sensoryczny: papaya, rum, melasa, jeżyny
Odmiana: geisha
Profil sensoryczny: kwiat pomarańczy, owoc rokitnika, truskawki, herbata
Kraj: Salvador
Odmiana: Pacamara, Bourbon, Caturra
Profil sensoryczny: słodka czekoladowa, niska kwasowość, z aromatem owoców pestkowych, lekko kwiatowa
Odmiana: catuai
Profil sensoryczny: banany, różowe wino musujące, owoce tropikalne
Kraj: Guatamala
Odmiana: Catuai, Catimor, Sarchimor, Anacafe14
Profil sensoryczny: karmel, słodkie jabłka, cynamon
Kraj: India
Odmiana: Caturra, Catuai
Profil sensoryczny: Ciemny rum z przyprawami, orzeszki coli, figi, jagody
Kraj: Tanzania
Odmiana: Typica
Profil sensoryczny: liczi, owoce pestkowe
Kraj: Uganda
Odmiana: SL 14 SL 28 Catimor
Profil sensoryczny: Krem czekoladowy, kandyzowane wisnie
Kraj: Brazylia
Odmiana: Uva
Profil sensoryczny: morele, marcepan, suszone mango
Kraj: Kolumbia
Odmiana: Columbia, Castillo
Profil sensoryczny: musujące owoce tropikalne, banany, cukierki owocowe
Odmiana: Caturra, Pink Bourbon, Geisha
Profil sensoryczny: owoc granatu, melon, wiśnie, kwiatowy aromat
Kraj: Honduras
Odmiana: Pacas, Bourbon
Profil sensoryczny: owocowe żelki, owoce tropikalne
Kraj: Kenya
Odmiana: SL28, SL34
Profil sensoryczny: porzeczki, mandarynka, herbata, dosyć słodka jak na Kenię