Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie wszystkich wyników: 15
Kraj: Costa Rica
Odmiana: typica
Profil sensoryczny: papaya, rum, melasa, jeżyny
Odmiana: geisha
Profil sensoryczny: kwiat pomarańczy, owoc rokitnika, truskawki, herbata
Kraj: Ethiopia
Odmiana: JARC 74112
Profil sensoryczny: mandarynka, jasny miód, bergamotka
Odmiana: 74110, 75112
Profil sensoryczny: miód gryczany, orzechy, brzoskwinia
Odmiana: catuai
Profil sensoryczny: banany, różowe wino musujące, owoce tropikalne
Kraj: India
Odmiana: Caturra, Catuai
Profil sensoryczny: Ciemny rum z przyprawami, orzeszki coli, figi, jagody
Kraj: Brazylia
Odmiana: Mundo Novo, Catuai, Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, prażone migdały, kakao
Odmiana: Uva
Profil sensoryczny: morele, marcepan, suszone mango
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: guava, papaja, liczi
Kraj: Honduras
Odmiana: Pacas, Bourbon
Profil sensoryczny: owocowe żelki, owoce tropikalne
Kraj: Rwanda
Odmiana: Red Bourbon
Profil sensoryczny: dżem truskawkowy, owocowe cukierki pudrowe
Profil sensoryczny: kompot truskawkowy, syrop z trzciny cukrowej
Kraj: Brazylia, Indie
Odmiana: Yellow Catuai, Mundo Novo, Kent
Profil sensoryczny: ciemna czekolada, przyprawy korzenne, śliwka węgierka
Kraj: Brasil/Uganda/Columbia
Profil sensoryczny: czekolada, suszone owoce, prażone orzechy, jeżyny
Kraj: Columbia/Tanzania
Profil sensoryczny: liczi, brzoskwinia bufo, likier amarula, kwiaty