Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie wszystkich wyników: 16
Kraj: Kamerun
Odmiana: Java Blue Mountain
Profil sensoryczny: karmel, czekolada, brzoskwinie
Kraj: Kolumbia
Odmiana: Caturra , Bourbon, Typica
Profil sensoryczny: banany, melon, musująca
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Centroamericano
Profil sensoryczny: nektarynka, czekolada, czarna herbata
Kraj: Ethiopia
Odmiana: Heirloom
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, earl grey, brzoskwinie
Odmiana: Ethiopian Heirloom
Profil sensoryczny: truskawki, jagody, bergamotka, ciasto cytrynowe
Kraj: Guatamala
Odmiana: Caturra, pache
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, papaya, arbuz
Kraj: India
Odmiana: Catimor
Profil sensoryczny: kandyzowana żurawina, orzechy, ciasto z kakao
Kraj: Nikaragua
Odmiana: Java
Profil sensoryczny: ciastko biszkoptowe, suszone morele, śliwki, kakao
Kraj: Salvador
Odmiana: Bourbon
Profil sensoryczny: owoce cytrusowe, lawenda
Kraj: Uganda
Odmiana: Erecta, Nganda
Profil sensoryczny: ananas, czekolada, orzechy macadamia, goździki
Kraj: Brazylia
Odmiana: Mundo Novo, Catuai, Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, prażone migdały, kakao
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: guava, papaja, liczi
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, pralina z nadzieniem orzechowym
Kraj: Brazylia, Indie
Odmiana: Yellow Catuai, Mundo Novo, Kent
Profil sensoryczny: ciemna czekolada, przyprawy korzenne, śliwka węgierka
Kraj: Brasil/Uganda/Columbia
Profil sensoryczny: czekolada, suszone owoce, prażone orzechy, jeżyny
Kraj: Columbia/Tanzania
Profil sensoryczny: liczi, brzoskwinia bufo, likier amarula, kwiaty