Tokawa
Palarnia kawy
Showing all 9 results
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: cukierki toffee, mleczna czekolada, cynamonki
Kraj: Guatamala
Odmiana: Catuai, Catimor, Sarchimor, Anacafe14
Profil sensoryczny: karmel, słodkie jabłka, cynamon
Kraj: Tanzania
Odmiana: Typica
Profil sensoryczny: liczi, owoce pestkowe
Kraj: Kenya
Odmiana: SL28, SL34
Profil sensoryczny: porzeczki, mandarynka, herbata, dosyć słodka jak na Kenię
Kraj: Columbia/Costa Rica/India Blend
Profil sensoryczny: dojrzałe wiśnie, karmel, prażone migdały, orzech laskowy
Kraj: Brazylia, Ethiopia
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, toffi, słodkie owoce.
Kraj: Kolumbia
Odmiana: Castillo
Profil sensoryczny: brązowy cukier, migdały, orzech ziemny, słodka pomarańcza
Kraj: Brasil/Uganda/Columbia
Profil sensoryczny: czekolada, suszone owoce, prażone orzechy, jeżyny
Kraj: Columbia/Tanzania
Profil sensoryczny: liczi, brzoskwinia bufo, likier amarula, kwiaty