Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie wszystkich wyników: 10
Kraj: Columbia
Odmiana: Geisha
Profil sensoryczny: żelki owocowe, kiwi, truskawka, owoc kaktusa
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: cukierki toffee, mleczna czekolada, cynamonki
Kraj: Salvador
Odmiana: Pacamara, Bourbon, Caturra
Profil sensoryczny: słodka czekoladowa, niska kwasowość, z aromatem owoców pestkowych, lekko kwiatowa
Kraj: Guatamala
Odmiana: Catuai, Catimor, Sarchimor, Anacafe14
Profil sensoryczny: karmel, słodkie jabłka, cynamon
Kraj: Kolumbia
Odmiana: Caturra, Pink Bourbon, Geisha
Profil sensoryczny: owoc granatu, melon, wiśnie, kwiatowy aromat
Kraj: Columbia/Costa Rica/India Blend
Profil sensoryczny: dojrzałe wiśnie, karmel, prażone migdały, orzech laskowy
Kraj: Brazylia, Ethiopia
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, toffi, słodkie owoce.
Kraj: Rwanda
Odmiana: SL28, R11/FM
Profil sensoryczny: baileys, czekolada mleczna, śliwka węgierka.
Kraj: Brasil/Uganda/Columbia
Profil sensoryczny: czekolada, suszone owoce, prażone orzechy, jeżyny
Kraj: Columbia/Tanzania
Profil sensoryczny: liczi, brzoskwinia bufo, likier amarula, kwiaty