Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie wszystkich wyników: 16
Kraj: Columbia
Odmiana: Castillo, Colombia, Caturra, Pink bourbon
Profil sensoryczny: karmel, mleczna czekolada, wiśnie
Kraj: Costa Rica
Odmiana: typica
Profil sensoryczny: papaya, rum, melasa, jeżyny
Odmiana: geisha
Profil sensoryczny: kwiat pomarańczy, owoc rokitnika, truskawki, herbata
Kraj: Ethiopia
Odmiana: JARC 74112
Profil sensoryczny: mandarynka, jasny miód, bergamotka
Odmiana: 74110, 75112
Profil sensoryczny: miód gryczany, orzechy, brzoskwinia
Odmiana: catuai
Profil sensoryczny: banany, różowe wino musujące, owoce tropikalne
Kraj: Brazylia
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, migdały, prażone orzechy
Odmiana: Uva
Profil sensoryczny: morele, marcepan, suszone mango
Kraj: Kolumbia
Odmiana: Columbia, Castillo
Profil sensoryczny: musujące owoce tropikalne, banany, cukierki owocowe
Odmiana: Caturra, Pink Bourbon, Geisha
Profil sensoryczny: owoc granatu, melon, wiśnie, kwiatowy aromat
Kraj: Honduras
Odmiana: Pacas, Bourbon
Profil sensoryczny: owocowe żelki, owoce tropikalne
Kraj: Kenya
Odmiana: SL28, SL34
Profil sensoryczny: porzeczki, mandarynka, herbata, dosyć słodka jak na Kenię
Odmiana: Caturra, Castillo
Profil sensoryczny: kompot truskawkowy, lavenda, owoce tropikalne
Kraj: Rwanda
Odmiana: Red Bourbon
Profil sensoryczny: dżem truskawkowy, owocowe cukierki pudrowe
Kraj: Brazylia, Ethiopia
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, toffi, słodkie owoce.
Kraj: Columbia/Tanzania
Profil sensoryczny: liczi, brzoskwinia bufo, likier amarula, kwiaty