Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie wszystkich wyników: 15
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Yellow Obata
Profil sensoryczny: słodkie owoce tropikalne, brzoskwinie
Kraj: Columbia
Odmiana: Castillo, Colombia, Caturra, Pink bourbon
Profil sensoryczny: karmel, mleczna czekolada, wiśnie
Kraj: Ethiopia
Profil sensoryczny: kwiatowa- rumianek, róża, guma balonowa, mango
Odmiana: Caturra , Catuai
Profil sensoryczny: pudrowe cukierki malinowe, rum z przyprawami korzennymi
Kraj: Honduras
Odmiana: Typica
Profil sensoryczny: owoce tropikalne, pina colada, żelki owocowe
Kraj: India
Odmiana: Catimor
Profil sensoryczny: kandyzowana żurawina, orzechy, ciasto z kakao
Kraj: Meksyk
Odmiana: Sarchimor, Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: zielone jabłko, trawa cytrynowa, cukier trzcinowy, brzoskwinie
Odmiana: Pink bourbon
Profil sensoryczny: konfitura malinowa, lemoniada, cukier muscovado
Kraj: Rwanda
Odmiana: SL28, SL34
Profil sensoryczny: żółte śliwki, czarna herbata, cukier trzcinowy
Kraj: Salvador
Odmiana: Bourbon
Profil sensoryczny: owoce cytrusowe, lawenda
Kraj: Tanzania
Odmiana: K, Kent, N, Bourbon
Profil sensoryczny: toffi, żurawina, grejpfrut
Odmiana: Columbia, Catura
Profil sensoryczny: rodzynki, musujące czereśnie
Kraj: Brazylia
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: toffee, czekolada, orzechy laskowe
Kraj: Brazylia, Ethiopia
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, toffi, słodkie owoce.
Kraj: Columbia/Tanzania
Profil sensoryczny: liczi, brzoskwinia bufo, likier amarula, kwiaty