Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie wszystkich wyników: 13
Kraj: Columbia
Odmiana: Castillo, Colombia, Caturra, Pink bourbon
Profil sensoryczny: karmel, mleczna czekolada, wiśnie
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: cukierki toffee, mleczna czekolada, cynamonki
Kraj: Salvador
Odmiana: Pacamara, Bourbon, Caturra
Profil sensoryczny: słodka czekoladowa, niska kwasowość, z aromatem owoców pestkowych, lekko kwiatowa
Kraj: Guatamala
Odmiana: Catuai, Catimor, Sarchimor, Anacafe14
Profil sensoryczny: karmel, słodkie jabłka, cynamon
Kraj: India
Odmiana: Caturra, Catuai
Profil sensoryczny: Ciemny rum z przyprawami, orzeszki coli, figi, jagody
Kraj: Uganda
Odmiana: SL 14 SL 28 Catimor
Profil sensoryczny: Krem czekoladowy, kandyzowane wisnie
Kraj: Brazylia
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, migdały, prażone orzechy
Odmiana: Mundo Novo, Catuai, Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, prażone migdały, kakao
Kraj: Rwanda
Odmiana: Red Bourbon
Profil sensoryczny: kompot truskawkowy, syrop z trzciny cukrowej
Kraj: Columbia/Costa Rica/India Blend
Profil sensoryczny: dojrzałe wiśnie, karmel, prażone migdały, orzech laskowy
Kraj: Brazylia, Indie
Odmiana: Yellow Catuai, Mundo Novo, Kent
Profil sensoryczny: ciemna czekolada, przyprawy korzenne, śliwka węgierka
Kraj: Kolumbia
Odmiana: Castillo
Profil sensoryczny: brązowy cukier, migdały, orzech ziemny, słodka pomarańcza
Kraj: Brasil/Uganda/Columbia
Profil sensoryczny: czekolada, suszone owoce, prażone orzechy, jeżyny