Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie wszystkich wyników: 11
Kraj: Kamerun
Odmiana: Java Blue Mountain
Profil sensoryczny: karmel, czekolada, brzoskwinie
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: cukierki toffee, mleczna czekolada, cynamonki
Kraj: Salvador
Odmiana: Pacamara, Bourbon, Caturra
Profil sensoryczny: słodka czekoladowa, niska kwasowość, z aromatem owoców pestkowych, lekko kwiatowa
Kraj: Guatamala
Odmiana: Catuai, Catimor, Sarchimor, Anacafe14
Profil sensoryczny: karmel, słodkie jabłka, cynamon
Kraj: Uganda
Odmiana: Erecta, Nganda
Profil sensoryczny: ananas, czekolada, orzechy macadamia, goździki
Kraj: Brazylia
Odmiana: Mundo Novo, Catuai, Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, prażone migdały, kakao
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, pralina z nadzieniem orzechowym
Kraj: Columbia/Costa Rica/India Blend
Profil sensoryczny: dojrzałe wiśnie, karmel, prażone migdały, orzech laskowy
Kraj: Brazylia, Indie
Odmiana: Yellow Catuai, Mundo Novo, Kent
Profil sensoryczny: ciemna czekolada, przyprawy korzenne, śliwka węgierka
Kraj: Rwanda
Odmiana: SL28, R11/FM
Profil sensoryczny: baileys, czekolada mleczna, śliwka węgierka.
Kraj: Brasil/Uganda/Columbia
Profil sensoryczny: czekolada, suszone owoce, prażone orzechy, jeżyny