Tokawa
Palarnia kawy
Showing 1–9 of 11 results
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: cukierki toffee, mleczna czekolada, cynamonki
Kraj: Guatamala
Odmiana: Catuai, Catimor, Sarchimor, Anacafe14
Profil sensoryczny: karmel, słodkie jabłka, cynamon
Kraj: Brazylia
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, migdały, prażone orzechy
Odmiana: Mundo Novo, Catuai, Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, prażone migdały, kakao
Kraj: Kenya
Odmiana: SL28, SL34
Profil sensoryczny: porzeczki, mandarynka, herbata, dosyć słodka jak na Kenię
Kraj: Rwanda
Odmiana: Red Bourbon
Profil sensoryczny: kompot truskawkowy, syrop z trzciny cukrowej
Kraj: Columbia/Costa Rica/India Blend
Profil sensoryczny: dojrzałe wiśnie, karmel, prażone migdały, orzech laskowy
Kraj: Brazylia, Indie
Odmiana: Yellow Catuai, Mundo Novo, Kent
Profil sensoryczny: ciemna czekolada, przyprawy korzenne, śliwka węgierka