Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie 1–16 z 21 wyników
Kraj: Columbia
Odmiana: Castillo, Colombia, Caturra, Pink bourbon
Profil sensoryczny: karmel, mleczna czekolada, wiśnie
Kraj: Kolumbia
Odmiana: Caturra , Bourbon, Typica
Profil sensoryczny: banany, melon, musująca
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: cukierki toffee, mleczna czekolada, cynamonki
Odmiana: Centroamericano
Profil sensoryczny: nektarynka, czekolada, czarna herbata
Kraj: Salvador
Odmiana: Pacamara, Bourbon, Caturra
Profil sensoryczny: słodka czekoladowa, niska kwasowość, z aromatem owoców pestkowych, lekko kwiatowa
Kraj: Ethiopia
Odmiana: Ethiopian Heirloom
Profil sensoryczny: truskawki, jagody, bergamotka, ciasto cytrynowe
Kraj: Guatamala
Odmiana: Caturra, pache
Profil sensoryczny: mleczna czekolada, papaya, arbuz
Odmiana: Catuai, Catimor, Sarchimor, Anacafe14
Profil sensoryczny: karmel, słodkie jabłka, cynamon
Kraj: India
Odmiana: Catimor
Profil sensoryczny: kandyzowana żurawina, orzechy, ciasto z kakao
Kraj: Nikaragua
Odmiana: Java
Profil sensoryczny: ciastko biszkoptowe, suszone morele, śliwki, kakao
Odmiana: Bourbon
Profil sensoryczny: owoce cytrusowe, lawenda
Kraj: Brazylia
Odmiana: Mundo Novo, Catuai, Bourbon
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, prażone migdały, kakao
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: guava, papaja, liczi
Odmiana: Caturra, Pink Bourbon, Geisha
Profil sensoryczny: owoc granatu, melon, wiśnie, kwiatowy aromat
Profil sensoryczny: Mleczna czekolada, pralina z nadzieniem orzechowym
Kraj: Columbia/Costa Rica/India Blend
Profil sensoryczny: dojrzałe wiśnie, karmel, prażone migdały, orzech laskowy