Tokawa
Palarnia kawy
Wyświetlanie 1–16 z 24 wyników
Kraj: Costa Rica
Odmiana: Yellow Obata
Profil sensoryczny: słodkie owoce tropikalne, brzoskwinie
Kraj: Columbia
Odmiana: Castillo, Colombia, Caturra, Pink bourbon
Profil sensoryczny: karmel, mleczna czekolada, wiśnie
Kraj: Salvador
Odmiana: Pacamara, Bourbon, Caturra
Profil sensoryczny: słodka czekoladowa, niska kwasowość, z aromatem owoców pestkowych, lekko kwiatowa
Kraj: Kenya
Odmiana: SL28, SL34, Batian, Ruiru
Profil sensoryczny: czerwone porzeczki, jeżyny, ciastko z czekoladą
Odmiana: Caturra , Catuai
Profil sensoryczny: pudrowe cukierki malinowe, rum z przyprawami korzennymi
Kraj: Guatamala
Odmiana: K7
Profil sensoryczny: ciasto z nadzieniem wiśniowym, czekolada, toffi
Kraj: Brazylia
Odmiana: Yellow Bourbon
Profil sensoryczny: likier migdałowy, karmel, słodkie owoce tropikalne
Profil sensoryczny: czerwone porzeczki, agrest, toffi
Odmiana: Pink bourbon
Profil sensoryczny: limonka, rabarbar, marcepan
Kraj: Meksyk
Odmiana: Sarchimor, Caturra i Catuai
Profil sensoryczny: zielone jabłko, trawa cytrynowa, cukier trzcinowy, brzoskwinie
Odmiana: Caturra, Catuai, Sarchimor, Marsellesa
Profil sensoryczny: syrop klonowy, suszone jabłko
Kraj: Ethiopia
Odmiana: Heirloom
Profil sensoryczny: earl grey, brzoskwinie, cytrusy
Kraj: Uganda
Odmiana: Erecta, Nganda
Profil sensoryczny: ananas, czekolada, orzechy macadamia, goździki
Odmiana: Caturra, Castillo, Columbia
Profil sensoryczny: likier wiśniowy, ananas, brzoskwinia, truskawka, rodzynki
Odmiana: Columbia, Catura
Profil sensoryczny: rodzynki, musujące czereśnie